Klassfest

Var ett lyckat kalas för Petter igår och sedan bar det av till skene för att dansa hela natten lång! Det var klassfest och det var riktigt lyckat faktiskt. Men det var svårt att slita sig från de två godingar som var här och lekte med mig. Lägger upp bilder från gårdagen lite mer senare.

Dör lite när jag är med dom!


Instagram

Just love instagram. Tycker det är så roligt och så lätt. Bara att ta en bild och lägga upp den. Om ni vill följa med mig mer i min vardag så är det verkligen det rätta stället. Jag heter @hannastromhall , följ mig gärna på twitter också ifall ni vill ha min vardag i text där heter jag @hannastromhall.


Vinst

Har helt glömt bort att berätta att vi vann vår seriepremiär match med 4-1 vi hade kunna göra mycket mer mål men dom ville inte gå innanför stolparna. Men en vinst är alltid en vinst.


Dinner

Igår var jag på tjejmiddag hos Jessica i Göteborg. Det var riktigt mysigt och hon bodde sjukt fint. Vi åt god mat och pratade hela kvällen. Det är behövligt med en sådan kväll också för ikväll är det dags för klassfest. Jag hoppas att det blir lyckat men det blir ju vad man gör det till.

Tack för igår Jessica!


Match dag

Ska snart åka iväg till Borås för att spela match mot kabel åttio. Det blir nog mycket folk i stan då Elfsborg möter Gais samtidigt. Regnet öser ner men jag försöker vara glad ändå. Vi ska vinna ikväll!


Lund

Här befinner jag mig om fyra dagar. längtar sjukt mycket nu!


Sommarkläder

Är riktigt sugen på att köpa lite nya kläder nu. Inget sådär märkvärdigt utan enkla saker som helt enkelt behövs i gederoben.
Denna klänning har jag jätte svårt för att bestämma färg men den ska iallafall bli min.
En vanlig enkel tröja som är snyggt till det mesta och speciellt sen när man är brun.
Är även sugen på ett par virkade shorts som jag också tror ska bli mina.
Den här sista finner jag inga ord för så underbar.

Tagga

Sitter och lyssnar på spotifylistan som jag har slängt ihop tills helgen. Tänkte att kanske även ni ville ta del av den. Det är lite gott och blandat, vissa låtar kanske ni till och med vill spy på men vad gör det. Själv tycker jag att det är en komplett lista för att just tagga till vad som helst. Vore jätte roligt ifall ni ville subscriba den. Jag ber även om ursäkt för de låtar som Erika har lagt in, vissa är bra men vissa är hon helt ute och cyklar med.
Ni hittar listan här hoppas att ni gillar den och kan ta del av den.

Ny dag, nya möjligheter

Känner på mig att detta kommer bli en utav de bättre dagarna. Vet inte varför riktigt med det känns bara så. Ska nu ge mig iväg till skolan för en dag som är full med överraskningar, har nämligen ingen aning om vad vi ska göra idag. Hoppas dagen blir kort bara.

Längtar så sjukt mycket till helgen då det kommer bli en kanon helg!! Riktigt kul kommer den att bli! Wiee


Matte

Är någonting som jag verkligen inte tycker om. Det vill inte bli dom talen som jag tycker att det ska vara. Nu ska jag fortsätta med att försöka förstå någonting!!

Matte dödar


Dagens

Kort dag i skolan idag, vilket var underbart.
Idag hade jag på mig tunika från Gina, cyckelbyxor från Gina, kofta från JC, skor från Palladium och halsband från Thomas Sabo. Utomhus hade jag även min skinn jacka från Jofama by kenza 9, sjal från bjux by us och brun mocka väska från en affär här i Kinna.


Nationella

Nu direkt på morgonen ska vi ha nationella i svenska Läsförståelse. Jag känner mig inte så nervös för jag tar det som vilket prov som helst. Man får bara hoppas att det går bra och göra sitt bästa.

Tänkte även lägga upp en dagens från mobilen tagen i spegeln så kvalitén är inte den bästa med det får gå bra ändå.

Önska mig lycka till!


Twist & Tango

När jag var Göteborg i fredags hann vi titta i några affärer och självklart hitta jag massor som jag ville ha men jag hade bestämt mig för att inte köpa något och så blev det också. Men det var en tröja från Twist & Tango som jag verkligen föll för. Riktigt fin till sommaren, både till shorts och långa byxor. Synd bara att den kostar lite för mycket men funderar på ifall jag ska slå till när lönen kommer.
Den kan man till mycket anser jag så vi får se ifall den anländer till mig gaderob i slutet av veckan.
Hoppas Hoppas!

100 inlägg

Sitter nu och skriver på 100 inlägg på denhär bloggen, visst det kanske inte är så stort men det är ändå bra tycker jag. Det är självkart att det kommer att bli många fler inlägg det lover jag.
Kan inte riktigt komma på något roligt att skriva i just detta inlägget men har ett som jag ska lägga upp lite senare tänkte jag. Men just nu är det svårt. Ville egentligen bara säga att jag har gjort 100 inlägg på denna bloggen och nnu ver ni alla det så då finns det inte så mycket att säga.
Saknar även den gammla goa tiden! Speciellt Ellen godingen som sitter och pussar i luften!

Grattis!!

Idag fyller min lillebror 14 år. Oj, vad stor han tror att han är. Men jag kommer alltid att var äldre. Så idag blev det upp lite tidigare än vanligt för att gratta honom. Min paket till honom har jag beställt från internet så den hade inte kommit så han får den helt enkelt när den kommer, är ju inte brådska. När vi kom hem från skolan så var farmor här med bullar och tårta och det säger man verkligen inte nej till. Riktigt gott!
Nu sitter jag här lägger in lite musik på spotify för att göra en grym spellista till på lördag. Vi ska nämligen ha klassfest och jag och några till ska vara hos Ellen innan och då tänkte jag att jag börjar på en lista så kan dom andra lägga in låtar eftersom.
Min söta broder som fyller år så stort GRATTIS!

Chokladfondy

Igår när jag kom hem från ästad gård åkte jag till Emma för lite mys med Goa tjejer. Vi skulle göra chokladfondy och doppa frukt där i. Det var riktigt gott även fast det kanske inte blev så lyckat som vi tänkte att det skulle bli. Men frukten var god iallafall. Vi börja titta på en film men jag somna, var så himla trött! Så idag blir det sängen tidigt.


Fotografering och ästad gård

Igår innan vi skulle åka till ästad gård tog vi kort med senior truppen och herre vad många vi är. Jag fick sitta ner vilket jag hatar, men det blev nog bra ändå.

Väl nere på ästad gård blev vi uppdelade i två lag. Vi skulle göra olika aktiviteter och i dom flesta var vi tvungna att samarbeta. I den sista och avgörande grenen skulle vi bada i lera, eller vi skulle ta oss över till andra sidan med en planka. Det var roligt och kallt på samma gång. Men absolut något som man måste göra när man är där. Jag rekommenderar ästad gård starkt till alla som inte har varit där och ifall man har varit där för längesedan bör man åka dit igen för dom har gjort om nästan allt. Jätte fräscht.


Gårdagen

Var mer än mysig. Bion, hunger games var grym!! Riktigt riktigt bra. Jag rekommenderar den starkt till er som inte har sett den. Vi åt på en restaurang innan och det var jätte gott. Jag åt pasta carbonara vilket är en favorit i repris enligt mig.

Nu är jag på väg till ästa gård med mitt fotbollslag då vi ska vara där för team bildning. Det ska bli roligt och jag ser fram emot det. Uppdaterar sen när jag kommer hem ifall jag inte är för trött.


Då var det gjort!

Nu har jag stått där framme och pratat. Det gick bra då jag sa det som jag hade planerat men det gick lite fort i slutet då jag tydligen sa att vi stöder resolutionen men jag skulle säga att vi inte stöder den. Men jag hoppas att man inte tänkte så mycket på det.

Jag är ändå nöjd att jag våga gå fram och jag sa frivilligt att jag skulle gå fram och säga emot. Nu vill jag bara att det ska ta slut men tyvärr kommer det nog att ta länge tid. Det sägs att vi ska vara klara vid fem. Men det är svårt att veta ifall vi kommer att vara det.


Sista dagen

Är här. Vi sitter nu alla nervösa i assbergsalen. Men det kommer gå bra. Det jobbiga är bara att vi förmodligen kommer att sluta klockan fem.

Nu börjar det!


Dag två

Dag två är nu avklarad och det gick ganska segt. Tycker det är jobbigt att gå upp och prata när man inte riktigt är säker på det som man ska säga. Imorgon kanske jag måste gå upp i assbergsalen och prata inför alla, därför ska jag nu sätta mig och skriva tal till alla dom som gick igenom. Alltså tre stycken tal om varför mitt land tycker så som dom gör (hoppas att jag inte behöver göra det).

Det är även lite jobbigt att det ska vara så himla seriöst. Det ska verkligen vara på "riktigt". Några i mitt utskott ställde sig upp och påpekade ett stavfel och jag känner bara, nej! Låt det bara vara.


Första dagen avklarad

Nu är första dagen avslutad och det gick faktiskt bra. Jag har fått frågor angående vilket land jag är och jag är Serbien och är i utskottet sociala och humanitära rådet.

När ni kommenterar vore det jätte snällt ifall ni skriver namn så jag vet vilka ni är. Blir så himla fundersam vilka det är förstår ni.

Och efter en sån här dag blir man ju trött så därför passa Emma på att sova lite i bussen på väg hem.


FN

Nu kör vi! Kommer förmodligen att gå i skolan från åtta till fem varje dag nu tills det blir helg. Sjukt jobbigt!

Idag har jag fattat det som att jag inte ska behöva göra så mycket förutom att lyssna på alla öppningstal och sitta och prata och lyssna i mitt utskott.

Bilder kommer det att komma mer under dagarna och senare ikväll. Blir bilder från mobilen så kvalitén är kanske inte den bästa.

Vi måste även ha speciella kläder så det är svart och vitt som gäller och för min del blir det svarta jeans, vitt linne och sen svart kavaj över. Ska lägga upp en bild när jag kommer hem sen.


Kvällspromenad

Mamma skulle springa så då följde jag med och tog mig en kvällspromenad. Det var lite kallt men med dunkande musik i öronen så var det ingenting som man tänkte på längre. Älskar att bara få sjunka in i musiken och bara små dansa för sig själv. Och det blir ju bara bättre när solen lyser.


Bikini?

Har suttit nu och kollat igenom alla bikinisar som finns på Nelly.com Har svårt för att hitta just bikini antingen så älskar jag den eller så hatar jag den. Har hittat en på Nelly som är enkel men fin, väljer mellan två olika färger som ser nästan likadana ut. Ni ska få se dom så kanske även ni kan hjälpa mig med vilken jag ska köpa eller ifall jag ens ska köpa någon av dom. Får sån beslutångest ifall den ska passar eller inte när man köper från nätet, visst ddet är bara att lämna tillbaka den igen men det är inte samma sak.
Den översta är lite mer lila än den andra men det är fruktansvärt svårt att bestämma sig.

Curly hair

Jag har nästan alltid platt hår och det börjar bli lite tråkigt tycker jag. Ialla fall när man ska iväg på någonting då skulle jag ju kunna ställa mig och locka håret men grejen är den att när jag gör det så ser det så tillgjort ut. Har ninågra tips på hur jag ska göra för att få det att se mer naturligt ut? har ni några tips vore det jätte bra ifall ni lämnade en komentar.

Resolution

Sitter och skriver det sista på min resolution och hoppas att jag ska bli klar snart. Det är faktiskt svårare än vad man tror. Men detta fixar jag. Börjar bli lite smått hungrig också. Har Inge ätit någonting sedan lunchen. Men det är inte så svårt att göra något åt. Får nog bli en liten paus så jag kan äta lite.


Hur mycket?

Sitter och tänker på hur mycket man egentligen ska skriva på bloggen. Vad jag ska dela med mig av och vad jag ska hålla för mig själv. Jag skulle bara vilja skriva så man blir av med allting men det går inte. Vet inte ifall jag ska gråta eller skratta, vet inte hur jag ska göra för att det ska bli så bra som möjliget för alla. Lyssnar på lugn musik men det är inte riktigt jag, försöker lyssna på texterna men jag vill mer ha skön musik så man kan dansa lite för sig själv. Någonting med go rytm. Sitter just nu och lyssnar på låten Dansa Pausa och diggar lite för mig själv. 
Känner för att hitta på någonting. Vill inte bara sitta inne och titta på datorn medans den står där och tänka med allt. Vill inte plugga för det står typ ingenting om det ändå så det känns bara onödigt, men jag ska plugga, lite senare bara. Göra något galet, prata högt och skratta så mycket så att alla undrar ifall det är något som inte stämmer. Vill hitta ett jobb så jag kan tjärna ihop pengar och ut och resa, åka på en roadtrip.
Måste åka till ikea snart också så att jag får hem den där klädställningen och köpa ramar så jag kan börja göra om lite i mitt rum. Måste göra någonting!
Vill att sommaren ska komma så man kan gå med bara ben och massa klännigar!!

Ny dag

Tisdag och jag har haft sovmorgon, min enda. Men jag klagar absolut inte på schemat. Idag går jag till 12.40 så det är ju verkligen inte fel. Har mycket i veckan nu med då fn rollspelen börjar. Kommer förmodligen att gå i skolan till klockan fem, helt sjukt!

Nu är det dags att gå till bussen.


Hinner inte

Blogga känns det som. Det är mycket nu och jag är fortfarande trött efter lovet. Måste få ikapp min sömn, NU. Idag var även första gången son jag inte hann ära frukost. Skulle stå och fixa med håret och hålla på, gör ju aldrig det annars. Men jag hade blivit så inspirerad av en bild att jag ville ha mitt likadant. Blev ändå hyfsat tycker jag. Men imorgon är det frukosten som gäller först och främst.

Idag passar denna bilden bra. Tycker om den för den är verkligen sann.


Trött!!!

Usch vad jag är trött idag! Känns som att jag har varit helt borta hela dagen. Men därför blir det ännu skönare att få gå till sängs redan nu. Imorgon är det måndag vilket betyder, skola. Visserligen är det alltid skönt med lov men med skola får man mer rutiner och man får träffa alla sina kompisar.

Nu sängen!


Vinst

Hade helt glömt bort att berätta vad matchen blev som vi spelade. Vi vann med 3-0 och det var Filippa och Moa som bjöd på målen. Nu taggar vi inför seriepremiären som vi har den 26/4 mot kabel åttio. Den måste vi bara vinna!!


Gårdagen

Var mycket lyckad enligt mina ögon och öron. Först myste vi hos mig med god mat och glatt sällskap så det blev mycket skratta och mycket ätande. Vi bestämde oss för att senare åka till en kille som heter Erik, han hade lite folk hemma hos sig och det var också trevliges även fast det spårade lite kanske.

Nästa gång blir det förhoppningsvis grillat istället för lax som vi hade igår då jag längtar jätte mycket efter sommaren.

På bilderna här nedan kommer ni att se Fanny och Cathrin då dom försöker att se likadana ut. Det går väl inte riktigt så bra kanske. Eller vad säger ni?


Match dag

Ger mig iväg förr att spela match mot olsfors och hoppas på en vinst. Berättar för er sen hur det gick.


Dålig uppdatering

Förlåt ifall bloggen har legat lite nere nu ett tag men det är så mycket som händer hela tiden nu när det är lov känns det som. Ligger nu i min säng och tänker på den bilden som jag har som bakrunds bild på telefonen och hur sann den verkligen är. Lämna gärna en kommentar om vad som ploppar upp i just ditt huvud när du läser detta.


I går

Gårdagen var mycket lyckad. Först mys på thai silk med god mat och Goa vänner sen bar det iväg mot skogen. Nä, inte riktigt men till Cathrin som nästan bor i skogen. Satt uppe nästan halva natten och kolla på film andra halvan så det blev inte sådär fruktansvärt mycket sovande men det är så det ska vara. Det är ju trots allt lov.

Vi köpte frukter och spelade med andra ord och det är helt sjukt. Det andra laget bara fuskar men vad gör det vi vann ju så. Men det är sjukt kul. Har ni inte spelat det så är det ett måste!!

Behöver ju inte förklara så mycket med bilden för den säger rätt så mycket hur sköna dom är. Puss på er!


God morgon

Redan torsdag, tänk vad en vecka går fort nät man har roligt. Jag kan väl inte säga att jag har gjort sådär jätte mycket på lovet men en del har jag allt hunnit med.

Ikväll vill jag hitta på något roligt, men det är så jobbigt att föräldrarna jobbar och då finns det ingen som man kan vara hos. Men det löser sig alltid.


Träning

Då var det dags för träning. Ska bli skönt att komma igång igen efter att ha varit lite små sjuk. Tycker det är så roligt med alla kompisar med. Och självklart spelar jag i IFK örby och inget annat!!


Bilder

Tänkte visa er lite bilder som jag nu har tänkt att rama in och ha på min hylla. Det är mest på mig, Emma och Fanny vill inte ha för många heller så jag kanske till och med tar bort någon av dom. Ändra sig får man alltid göra.
Av dom två sista bilderna kunde jag inte bestämma mig vilken jag vill ha. Men det blir bar an av dom. Lite hjälp med detta vora väldigt snällt.

Lampa

Som jag har pratat lite om innan så skule jag vilka göra en liten förändring i mitt rum. Jag ska införskaffa mig en klädställning och göra mig av med min stol. Jag vill även köpa en nya lampa som jag har hittat, tyvärr är prislappen lite för dyr för en vanlig liten lampa men är den snygg så är den. Sitter även och letar upp lite fina bilder som jag vill rama in och ställa upp på min hylla. Måste bara hitta några fina ramar som passar in i rummet, tänker mig vita eller svarta ganska tunna och man ska kunna ställa och lägga bilderna någon som vet vart jag kan få tag på fina ramar?
Tycker att denna lampa är riktigt snygg och hoppas att den kan bli min en dag.

God morgon

Idag ska jag tillbringa dagen med Fanny så vi får se vad vi hittar på. Har även ganska sen träning ikväll så det är jobbigt att hitta på något efter den även fast det hade varit sjukt kul. Vi har ju trots allt lov!

Nä, Annars då? Det händer inte så mycket just nu är ju lov så att det är bara att ta det lugnt och längta till sommarlovet kanske.

Ha det bra!


Emmas dagens

Hade helt glömt bort att min kompis Emma också tog en outfit på henne själv idag. Hon har på sig sina jobb kläder och en hennes lillasysters jacka. (utan att hon vet om det) hon utmanar även vädret genom att bära crocs fast det regnar. Hon är cool!

Emma jobbar på fyndlagret så åk gärna dit och säg hej till henne. Hon jobbar inget mer nu i veckan men på lördag är hon där för att hjälpa dig med det som du behöver.


Dagens

Idag har jag på mig, militärjacka från tessie, tjocktröja från peak performance, t-shirt från jc, byxor från Gina tricot och stövlar från vagabond.


True


Header

Nu är det så att min fina vän Jessica har gjort en header till min blogg och ifall ni inte kan se den får jag be er att updatera sidan så ska det inte vara några problem. Hoppas ni gillar den. Titta även in på hennes blogg genom att klicka på hennes namn.

Påskafton

Bättre sent än aldrig men här kommer några bilder från påskafton genom min telefon.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3379263/images/2012/pic_197785879.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3379263/images/2012/pic_197785879.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3379263/images/2012/pic_197785954.jpg" class="image">


Dålig uppdatering

Jag vet att set har legat nere nu den sista tiden men jag har inte hunnit. Och nu är jag jätte trött så ska sätta på en film och gosa ner mig i soffan med filt och godis.

Hörs kanske senare ifall jag inte somnar.


Påskägg

Är inte påskägg något av det bästa som påsken har med sig till oss? Jo, för vem gillar inte godis. och nu har jag sån tur att min lillebror har godisuppehåll så gissa vem som får MYCKET godis??? JAG!! 
Har haft fullt upp idag och det blir inte lugnare precis. Ska vara hos Ellen om en halv timma och jag är bara färdig till hälften men detta ska vi nog kunna lösa. Ser fram emot en mycket rolig kväll med mycket skratt och gott umgänge. Kanske till och med slänger upp en blid på det jag har på mig ikväll, om jag hinner vill säga. Annars får det bli från mobilen men lite sämre kvalite på bilden men ni klarar väl er? hoppa det.
Hoppas eran kväll blir lika lyckad som min.

Själv

Sitter jag nu här vid teven och ska titta klart på filmen. Idag är det påskafton och vid ett ska familjen till farmor och äta påsklunch och sedan på kvällen blir det festligheter med ett skönt gäng. Ska då bära mina nya skor som jag hoppas att jag kommer att kunna gå i. Men det löser sig alltid.


Långfredagen

Och jag sitter här i soffan med ett gäng Goa tjejer och tittar på gladiator som går på trean. Vi har ätit god mat och spelat spel och nu är alla jätte trötta och typ halv sover. Det är så det ska vara!

Blir man inte sugen när man ser denna eller?


Vinnst!

Bra jobbat Borås! Till slut så blev det 96-85 och det betyder att dom vann. Nu ska jag hem och vänta tills våra gäster kommer och sedan blir det god mat och mys. Är även jag som ska köra hem. Känner mig som en riktig chaufför, nä men det är jätte roligt så det gör jag gärna.


Heja borås

Just nu leder Borås med 75-67 med 10 minuter kvar. Kom igen nu Borås!!


Framme

Väl framme i Borås 30 minuter innan matchen börjar så gick det bra att köra. På väg in både regna, hagla och var uppehåll men det var en upplevelse det med. Hoppas att jag får köra hem också men eftersom att vi har ganska bråttom hem så blir det nog pappa som får köra. Vi ska nämligen ha gäster ikväll. Massa gamla barndomskompisar kommer hem till oss ikväll. Ska bli jätte roligt. Var ett tag sedan nu.


Övningskör

Som ni kanske vet tycker jag att det är jätte roligt att köra bil och idag har jag kört ganska mycket. Jag ska även köra in till Borås sen. Skit kul! Några motorstopp blev det men inte så fruktansvärt många.

Vore jätte kul ifall ni slängde in en kommentar.
Kram


Goder morgon

Godmorgon mina läsare!
Har precis vaknat och sitter här i sängen och längtar efter sommaren. Har inte vågat titta ut än för att se vad det är för väder... Vill ju att det ska vara sol och varmt! Men jag får väl snart dra mig upp ur sängen för att ära frukost så det inte blir för sent.

Ha en bra dag allihopa så hörs vi sen.
Ge mig sommar nu!!


Nytt

Tänkte visa er mina nya kläder som jag har köpt idag.
Militärjacka från Tessie 299 kr
Skärp från Tessie 199 kr
Kavaj från HM 199 kr
Skor från Bianco 499 kr
Keps från Gant 399 kr (denna låg i paketet)
Är väldigt nöjd med mina köp och skorna ska jag inviga på lördag. Tror att jag ska inviga min keps och jacka imorgon då det bär av mot Borås för basket och sedan gäster hos oss på kvällen.

Paket

Är det inte roligt med paket? Jag tror att alla tycker det och det blir ju lite roligare även fast man vet vad som kommer att ligga i paketet. Men jag tycker att dom gör så fina paket på NK. Därför bad jag dom att slå in mitt paket även fast det är till mig själv. Busigt va?
Ni kommer snart att få se allt som jag har köpt.

Mot Kinna

Nu sitter det tre trötta tjejer på bussen mot Kinna. Vi är alla nöjda med våra köp och det blev lite mer köpt än vad jag skulle kanske men ni får se bilder när jag kommer hem sen. Är själv väldigt nöjd med allt.


Mot Göteborg

Min web kamera är inte den bästa men det får duga för tillfället. Ska iväg till Götebog med Ellen och Elin. Massor med shopping och bara mys. det kommer att bli en underbar dag känner jag på mig. Nu får jag rusa annars missar jag bussen. Kommer bilder på det som jag handlar senare ikväll.
Ha en bra dag!

08.30

Och jag är vaken!! Brukar aldrig vakna så tidigt av mig själv. Och jag kan verkligen inte somna om. Men det är bara att gilla läget och ligga kvar i sängen och vila lite. Behöver ju inte gå upp förrän vid tio ungefär för att hinna göra klart det sista på naturkunskapen och göra mig i ordning för Göteborg. Åh, vad jag ska shoppa. Eller jag säger att jag ska spara mina pengar men shopping gör mig så himla glad. Det är så fruktansvärt roligt.

Nu tillbaks till sängen för att hoppas att jag kan somna om.


Naturkunskap

Idag är det jag, naturkunskapen och datorn som har dejt. Håller nämligen på att skriva på mitt hemprov som jag helst vill ska blir klart idag men det får vi se hur det går med det. Det ska nämligen lämnas in imorgon senast 23.59. så jag kan sitta heladagen imorgon med men det orkar jag inte. Planerar in en liten tripp till göteborg imorgon med Ellen och Elin för lite shopping och mys. Men för att kunna göra det måste jag bli klar med min naturkunskap.
Nu tillbaks till natuskunskapen med lite klädproblem i bakhuvudet. Har nämligen fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig på påskafton. Har mina idéer men vet inte ifall någon blir bra.
Elin och Ellen, mina gosisar.

Christian Louboutin

Något som jag sitter och funderar på radan nu är vad jag ska ha på mig på påskafton. Det är kanske lite tidigt tycker några men jag tycker att det är perfekt i tid. Ifall jag kommer på något som jag behöver eller bara vill ha så har jag tid till att åka in och köpa det hur lätt som helst med den tiden som är kvar. Vi prata lite om i skolan att ifall man vill lysa upp en outfit så är det bara att ta på sig ett par snygga skor så var det problemet löst.
Så tänk ifall jag skulle äga ett par av dessa. Mina favoriter är helt klart dom svarta, antingen med en hel svart outfit eller med en röd klänning som går i stil med undersidan av skon.
Någon gång i livet kommer ett par louboutin ägas av mig.

Kuckelimuck medicin

Det är det som jag använder mig av idag. Fruktansvärt bra medicin. Även fast det gör ont när jag sväljer så kan jag lika gärna äta det som Alvedon eller något liknande. För ifall det funkar för Karlsson på taket borde det väl funka för mig med? Eller?

Har börjat på mitt hemprov som jag har i naturkunskapen men nu orkar min kropp inte att sitta och fokusera längre så då är det dags för en film. Unknown heter den. Berättar om den Sen.

Mitt lov har även börjar idag och jag älskar det!!


Zyx och pamol

Nu ska jag banne mig blir frisk!! Det är så sjukt jobbigt att gå runt och ha ont i halsen och snuvan som rinner. Så mina dagar nu framöver ska bestå av vila, vila och vila. Ska verkligen ta det lugnt. Ni förstår mitt påsklov har börjat idag!! Inga mer lektioner denna vecka utan bara ett utvecklingsamtal imorgon 13.30 och det ska jag nog klara av. Fattar ni det är LOV!!!! Underbara lov!!

Men först måste jag bli frisk för i helgen kommer det att vara fullt upp hela dagarna.

Min medicin just nu. Zyx och pamol hoppas att det hjälper.


Ont i halsen

NEJ!!! Min hals bara värker och värker så fort jag sväljer, även bara lite så gör det skit ont. Fryser tror jag att jag har gjort konstant heladagen. Huvudet gör ont och värker. Vill verkligen inte bli sjukare än vad jag är nu. Var i skolan idag iallafall och tänker att det går över men än har det inte gjort det. Måste lägga mig tidigt ikväll igen.

Snart lov!!


Sjukling

Ont i halsen är verkligen ingenting man vill ha. Det gör ont och är jobbigt. Så fort jag sväljer är det riktigt plågsamt. Tänker faktiskt ta att lägga mig riktigt tidigt för att kunna krypa ner i sängen så att jag får lite värme i kroppen också. Fryser så fruktansvärt mycket. Men man blir på lite bättre humör när man får ett påskägg av jobbet. Tack så mycket. Bara för att ni ska få blir lite avundsjuka på mitt påskägg ska ni få en bild på det.


Match

Idag fick jag gå upp tidigt för att spela match mot sandared/sjömarken. Jag känner att jag är seg i benen men det kommer gå över. Vi vann med 3-1 och en vinst är ju alltid en vinst. Efter matchen fick jag skynda mig till jobbet där jag befinner mig nu och ska vara här ungefär klockan sju. Men det klarar jag får jag tänka på att man faktiskt får in pengar för det och allt som jag kan köpa efter det.

Här är mitt fotbollslag. Dock är inte alla med och vissa är skadade och så men i grunden är det vi.


RSS 2.0