Match

Ska precis bege mig iväg till Emma så ska vi fortsätta våran vandring mot örby för att kolla match. Det är kabel åttio som ska åka på stryk idag. Det finns inget annat än att vinna tjejer!

Bara det inte börjar regna på vägen dit.. Annars är jag grymt taggad på att gå!!


PEACE & LOVE

För ett tag sedan startade Elin en bil som var på väg till peace & love. I den så bjöd hon in mig, Ellen och Erika. Vi fattade inte riktigt vad det var som hände mer än att vi var med och tävlade om varsin biljett till peace & love i Borlänge. Dagarna gick och det var ingenting som fanns i mitt huvud som jag gick runt och tänkte på. Igår så får jag ett mail där det står:

Hej Hanna och HURRA!!

Du sitter i den tredje vinnande festivalbilen och har därmed kammat hem en biljett till Peace and Love-festivalen i sommar! Grattis!!!

Vi vill dubbelkolla att denna epost stämmer.
För att få ge ut biljetten så behöver vi ditt personnummer och din postadress, så hör gärna av dig med den infon. Är det till denna mailadress som du vill att vi skickar biljetten (den är digital)?
Hör gärna av dig så vi vet att du fått mailet om att du vunnit!
(Om vi inte hör från dig inom två veckor så tar vi ut en annan vinnare)

Grattis igen!
Vi hörs snart!
Hälsar,
Susanne för Libresse

Vad är det som händer tänkte jag, detta är ju sånt som INTE händer! Men det HAR hänt och det är SANT.
VI HAR VUNNIT BILJETTER TILL PEACE & LOVE!!!! Jag har fortfarande inte smält det och varje gång jag tänker på det så är det en pirrande känsla i hela kroppen jag kan inte sluta hoppa upp och ner. Det är en liten miniatyr innuti mig som bara springer runt och skriker av lycka. Så nu har jag biljetten hos mig och det ändå som vi behöver fixa är hur vi ska komma upp dit.

Ifall det är någon av er som har varit där innan så skriv gärna hur ni hade det och ifall det var värt det (dum fråga).



Ser det inte sjukt kul ut!! Ni kan ju bara föreställa er hur det är att vara där. JAG ÄR I EXTAS!

Canser

Det har funnits andra filmer om canser som har circulerat runt här på nätet och jag gråter varje gång jag ser dom. Här här ni ett litet klipp om en tjej som hette Julia. Tycker det är så rörande att se, nästan lite jobbigt men jag tycker verkligen att alla ska titta på den. Tänk också på att det är det där lilla som är så otroligt viktigt.

"Ingen kan inte göra allt, men alla kan göra något."



Galen i skor

På två dagar har jag hunnit beställa två par skor. Dom första är ett par av dom som jag har lagt upp här på bloggen innan. Ni kommer att få se bilder på dom sen när jag har fått hem dom och det kan ju ta lite tid som ni alla vet. Åh vad jag älskar skor. Vill även ha två nya plagg från gina så får ta en snabbis till stan snart.

Ska lite senare ikväll även avslöja en så sjuk sak som bara inte händer, fast nu har det gjort det. Ifall ni läser mina kompisar Ellen eller Elins blogg så har ni redan fått reda på det men även jag ville berätta det här. Blir helt exalterad bara av att tänka på det, så sjukt är det!!




En timme

Idag kom jag till skolan kvart över 8 gjorde ett prov och tog bussen hem kvart över 9 igen. Idag är vi egentligen lediga men eftersom att jag hade missat att göra samhällsprovet så var jag tvungen att åka och göra det.

Vädret är ju lite sådär idag så jag är inte jätte sugen på att ligga ute och sola. Även fast det är varmt i luften så står inte solen på så som den brukar göra men det kanske kommer ju längre dagen går. Igår var jag så sjukt sugen på att åka in till Borås eller Göteborg för att spendera lite pengar på nya kläder. Men det blir nog inte det idag. Känns så ovärt att åka in en snabbis bara när man ändå inte ska göra något där inne sen.

Hoppas eran dag blir lika lugn och go som min, kram på er.


Samhällskunskap

Idag förgyller samhällskunskapen min dag. Sista provet imorgon och det är bara art ge gärnet även fast det inte är min starka sida. Ska precis sätta mig och gå igenom de dryga 40 sidorna som jag har tills imorgon.

Önska mig lycka till!


Gårdagen

Var riktigt lyckad ifall jag får säga det själv. Emma blev riktigt överraskad när det stod ett helt gäng tjejer innanför dörren. Det var så sjukt kul att se hennes reaktion när hon smällde igen dörren och kom in lite senare. Vi åt thai mat och sedan blev det gräddtårta och sedan dans och festligheter hela natten.

Grattis igen Emma!


Bal

Jag vill också gå på bal! Bära fina klänningar och bara ha det bäst. Bara två år kvar Hanna, bara två år. Sen är det min tur att få gå ut där bland allt folk och ha bland den bästa dagen i mitt liv.

Det var nämligen bal på min skola i onsdags och då var jag där och tittade och alla är så fina. Jag längtar verkligen tills det blir min tur!


Första doppet!

I onsdags tog jag första doppet i sjön. Det var lite kallt i början men sen vande man ju sig så då var det inga problem. Lisa och Matilda passade på att tvätta håret i sjön dom såg inte riktigt kloka ut.

Det var en sån där härligt känsla av att bara vara och inte behöva göra något speciellt. Nu hoppas jag att jag får bada många fler gånger för den värmen som är hör nu är inte att leka med.

Vill även påpeka att det har varit varmare här än vad det har varit för mamma på magaluf vilket är underbart. Fast hon kommer ändå komma hem och vara jätte brun.


Katter

Jag är väl inget direkt fan av katter och så hittar jag denna bilden och jag förstår inte hur man kan tycka att alla katter är söta. Denna är väl inte så där jätte söt? När den gapar så, nej det är ingen vacker syn ;) och ni får väl hålla med om att den ser lite rolig ut.


Nära döden upplevelse

Idag åkte jag med karolis hem från skolan och det fick nog nästan på en halv minut, eller det kändes så iallafall. Han körde fruktansvärt fort men det kan ju vara lite roligt också. Det är skönt med någon i klassen som kan köra hem en så man slipper vänta på bussen.

Jag vill bara ha mitt egna körkort nu!! Ska köra till träningen så att jag får känna på hur det är själv för en liten stund.


Min helg från mobilen


I got the power

Lillebror flyr från mig bara för att jag är så fruktansvärt farlig, haha.

Ska snart iväg på träning men tills dess håller mig samhällskunskaps boken mig sällskap och jag ska försöka lära mig lite om samhälls ekonomi. Fullständigt onödigt enligt mig men är det prov så är det. Tänkte även lägga upp lite bilder från mig helg och berätta lite om den.

Men för att få mer av min vardag följ mig på instagram eller twitter eller varför inte både och? @hannastromhall är mitt namn på båda.


Jordgubbar och choklad

Jag och mamma är själva i stugan för pappa och min lillebror har varit i Malmö och tittat på Elfsborg. När vi är själva så passar vi på att lyxa till det lite. Hur gott som helst ju!

Hoppas att ni också lyxar till det lite extra där hemma nu när det är lång helg, det är ni alla värda.


Stugan

Ligger nu i stugan och vilar, tror att jag ska sova en stund. Är så sjukt trött! Har inte hunnit blogga på hur länge som helst heller men det kommer snart komma igång igen. Nu är det ju lång helg och allting och jag ska nog hinna med några blogg inlägg då jag inte är allt för upptagen.

Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!


Dans Kompaniet

I söndags var det min sista dag på Dans Kompaniet för den här terminen. Alla som jobbar där åt tillsammans och hade det trevligt. Var riktigt mysigt faktiskt och Catrin har gjort ett jätte bra jobb med alltihop. Det är synd nu bara att det är så många som flyttar och slutar på jobbet och vi får leta efter nya. Men det är alltid roligt med nytt folk.
Som tack för den här terminen fick alla var sin solstol som vi ska ha nu under sommaren (om den nu vill komma någon gång). Riktigt snygga om jag får säga det själv.

Dagens a la mamma

Skinväst - mammas från Gina, Stickadtröja - mammas från förr i tiden, byxor - Gina, till detta hade jag mina vita converse.
Visst är det smidigt när man kan låna kläder från sin mamma. Detta händer dock inte så ofta för mig för vi har nämligen inte samma storlek. Men när man vill ha någon som är lite mer oversize så är det perfekt därför älskar jag denna stickade tröja. Västen blev ett nytt påhitt som jag kom på idag på morgonen och den är lite för stor men man tänker inte på det tror jag inte.

Sorry

Vet att bloggen har fått ligga nere nu men det är fullt upp hela tiden. Det kommer nog tyvärr fortsatta att vara så ett tag. Men det ska det bli ändring på snart.


Olle Waller

Det är inte varje dag skolan får besök av någon som nästan alla vet vem det är. Olle Waller är en som jag tror att nästan alla vet vem det är men kanske inte när man hör namnet utan mer att det är han som har dokumentären fråga Olle. Det var en riktigt intressant föreläsning och han gjorde verkligen det roligt att lyssna på.

Hans program är väl ingenting som jag följer då jag tycker att det är sent eftersom att det börjar klockan 22.00 orkar nämligen inte dagen efteråt då.


Tisdags

I tisdags var jag faktiskt ledig hela dagen. Vi fick en hemuppgift att göra vilket var jätte skönt. Jag fick sova ut och sen fokusera på plugget.

Lite senare på kvällen var vi några tjejer som grillade marsmellows och fikade vid h-sjön innan det bar av mot vävarvallen för lite fotboll. På vägen dit satt vi tre stycken på två cyklar det gick.... Hyfsat bra iallafall.


ARG

Jag är så arg just nu!!!

Ville bara dela med mig av det. Ska iväg och spela match nu och när jag kommer hem från den så ska ni få minst två lite roligare inlägg (om jag orkar).


1-0

Vinst igår till Elfsborg!! 1-0 mot IFK blev det. Det var en spännande match och sjukt mycket folk. Ett riktigt tryck var det och det kändes som att vi fick stå på varandra. Det var trevligt sällskap jag var och kollade med och hoppas att det blir fler gånger.

Heja Elfsborg!


Vilket väder

Trots promenaden i skolan bestämde jag mig för att gå hem från stationen. Det var verkligen varmt och tungt att bära på min väska. Men när man går så ser man hur fint det verkligen är där man bor. Det var perfekt att gå och ladda upp inför matchen som det är dags för sen. Elfsborg-Göteborg det kommer att vara ett grymt tryck i stan idag, längtar!

(Detta skulle laddats upp igår)


Skogspromenad

Idag på idrotten gick vi en promenad upp i skogen. Jag tycker om skogen på något vis men jag var också väldigt mycket ute och lekte i skogen när jag var mindre. Det var en ganska meningslös lektion egentligen för vi behövde inte ens byta om så då fick jag bära med mig en massa i onödan.


Dagens

Blir en dålig mobilbild som jag tog lite snabbt innan jag skulle gå i morse. På benen har jag jeans från Gina, skjorta från Gant, skor converse och jacka kenza 9.


Konfirmation

Igår var jag på Sallys konfirmation. Riktigt fint var det och det fick mig verkligen att sakna den tiden då jag konfirmera mig. Vi hade så sjukt kul. Allt var verkligen perfekt.

Kan hålla med om att det kanske inte är så roligt att sitta och lyssna på allt som sägs i kyrkan men gemenskapen och allt som vi gjorde tillsammans det var det som räknades.



Fel

Blev fel i inlägget under. Så här kommer bilder på skorna.


Skor

Är riktigt sugen på nya skor nu, typ som sandaler. Har hittat tre stycken som jag är väldigt sugna på men bara ett par får det bli. Som vanligt fastnar jag för dom som är dyrast men denna gången får det blir ett par som är billigare.

Skriv gärna vilken sko som ni tycker är snyggast.


Löpning

Laddar upp med frukost nu innan jag ska ge mig ut på en löprunda i det ändå ganska hyfsade vädret. Sen är det dags för jobb från 14.00-19.00 men man får tänka på pengarna som kommer in på kortet.

Har för övrigt fått sommarjobb på folktandvården här i Kinna de fyra första veckor på lovet. Känns underbart att få in lite pengar även på sommaren.


My girls


Passa er!

Känner mig såhär idag.


Tatuering

Just nu känns det som att det är väldigt många som vill ha en tatuering. Ifall jag någon gång skulle tatuera mig så ska det inte vara för att det är snyggt utan för någonting som betyder mycket för mig eller något som jag har varit med om. Jag tycker att det är snyggt att ha en liten text i nacken men då vill jag inte att den ska vara för lång. Jag vill att den ska synas lite men ändå inte hela tiden eftersom att det är för mig som den betyder något.

Det är svår det här sen tycker jag att det är väldigt fint utan tatueringar också. Men på bilden har jag verkligen fastnat för den som är långt ner där det står, live forever i nacken. Tycker det är skit snyggt och det för mig tycker jag symboliserar att mina nära som har gått bort alltid kommer att leva kvar inom mig.

Har ni några tips eller rent utav har tatuering själv lämna en kommentar.


Dagens

Har idag på mig klänning från Gina, stövlar från vagabond och mammas stickade tröja. Över detta hade jag även min kenza 9 jacka då jag var utomhus.


Mats

Idag var Mats på besök och det är ju alltid lika roligt. Hade spanska provet idag med och ifall jag klarar det så lovar jag att jag ska bjuda på tårta till alla mina läsare. Nu kommer min goding och så blir det mys ikväll.

Mats heter egentligen Matilda och är jätte söt och underbar!


Träningspass

Snart dags för träning och eftersom att det är så bra väder blir det cykeln dit. Sitter fortfarande med spanskan och förstår fortfarande ingenting, det känns hopplöst. Men på grund av vädret är jag glad ändå och jag har fått lite färg och det gör livet bara bättre.


Solen

Har återfunnit min plats i solen, på gräsmattan, på filten. Här sitter jag nu med dom där hatade böckerna som man ska lära sig spanska av. Funkar inte för mig alls! Det blir väl att räcka med att jag kan titta på provet och sedan lämna in det igen utan att ha skrivit något.

För övrigt har det inte hänt så mycket förutom att det är träning ikväll så jag måste ladda med mycket vatten helatiden. Nu tillbaks till spanskan.


Plugg

Pluggar i solen en underbar dag som denna. Egentligen skulle jag bara vilja ligga och lyssna på musik men spanskan går före i såna här lägen, tyvärr. Har prov på fredag och jag har inte börjat, panik!!


Klassfesten

Tänkte lägga upp lite bilder från klassfesten som vi hade nu i helgen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3379263/images/2012/pic_200864604.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3379263/images/2012/pic_200864610.jpg" class="image">


Dålig uppdatering

Jag vet men det har varit fullt upp denna helgen och jag har varit med om en massa roligheter. Berättar mer imorgon för nu är jag skit trött. Godnatt!


RSS 2.0