Hur mycket?

Sitter och tänker på hur mycket man egentligen ska skriva på bloggen. Vad jag ska dela med mig av och vad jag ska hålla för mig själv. Jag skulle bara vilja skriva så man blir av med allting men det går inte. Vet inte ifall jag ska gråta eller skratta, vet inte hur jag ska göra för att det ska bli så bra som möjliget för alla. Lyssnar på lugn musik men det är inte riktigt jag, försöker lyssna på texterna men jag vill mer ha skön musik så man kan dansa lite för sig själv. Någonting med go rytm. Sitter just nu och lyssnar på låten Dansa Pausa och diggar lite för mig själv. 
Känner för att hitta på någonting. Vill inte bara sitta inne och titta på datorn medans den står där och tänka med allt. Vill inte plugga för det står typ ingenting om det ändå så det känns bara onödigt, men jag ska plugga, lite senare bara. Göra något galet, prata högt och skratta så mycket så att alla undrar ifall det är något som inte stämmer. Vill hitta ett jobb så jag kan tjärna ihop pengar och ut och resa, åka på en roadtrip.
Måste åka till ikea snart också så att jag får hem den där klädställningen och köpa ramar så jag kan börja göra om lite i mitt rum. Måste göra någonting!
Vill att sommaren ska komma så man kan gå med bara ben och massa klännigar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0